MEZE ÇEŞİTLERİ
Mezeler
Şakşuka, köpoğlu, köz patlıcan, haydari, havuç tarator, semiz otu (yoğurtlu), acılı ezme, pilaki, taze fasulye, ıspanak, tahinli patlıcan, biber borani, patates borani, rus salatası, kuru cacık, bakla (zeytinyağlı), fava, humus (soğuk), humus (sıcak), kereviz (zeytinyağlı), enginar (zeytinyağlı), kapya biber, beyin (söğüş), lahana sarma, kaya koruğu, pancar turşusu, soslu biber, atom, patlıcan sarma.
Soğuk Balık Mezeleri
Levrek marin, deniz ürünleri salatası, hamsi ancuez, isli uskumru, lakerda (parça), pavurya bacağı.
Restoranımızda, Türk mutfağının en gözde lezzetleri olan mezelerle sofralarınızı şenlendiriyoruz. Özenle seçilmiş taze malzemelerle hazırlanan zeytinyağlılar, yoğurtlu mezeler ve çeşitli dip soslar, her damak tadına hitap edecek çeşitlilikte.
Her bir meze, sadece lezzetiyle değil, görselliğiyle de sofralarınızı süslemeye hazır.
Aile ve arkadaş buluşmalarında keyifli anların paylaşılmasına olanak tanıyan mezelerimiz, sohbetlerinizi daha da tatlandıracak. Dört mevsim sunabildiğimiz taze otlar ve sebzelerle hazırladığımız mezeler, yerel gelenekleri modern dokunuşlarla harmanlayarak size eşsiz bir deneyim sunuyor. Restoranımızda mezelerimizle geçireceğiniz her an, sadece bir yemek değil, aynı zamanda anı biriktirme fırsatı olacaktır. Gelin, bu lezzet dolu yolculuğa bizimle çıkın!